Εάν δουλεύετε όρθιοι, αυτό το άρθρο είναι αποκλειστικά για εσάς!

Εάν δουλεύετε όρθιοι, αυτό το άρθρο είναι αποκλειστικά για εσάς!

Η καθημερινή ορθοστασία στην δουλεία μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στα πόδια μας.

Μελέτες που έχουν γίνει, τονίζουν ότι η ορθοστασία μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για μελλοντικό πόνο στην πλάτη και κατάγματα. Επίσης, ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι εμφανίζουν πρήξιμο και ευρυαγγείες στα πόδια, είναι επειδή στέκονται όρθιοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Για να προλάβετε το πιο πάνω πρόβλημα, μπορείτε να μειώσετε την στασιμότητα σας. Κάντε λίγα βήματα την φορά, έτσι ώστε να μην μένετε σε μια συγκεκριμένη θέση για πολλή ώρα.

Γυμναστείτε, και θα σας βοηθήσει να διατηρείτε μια σωστή στάση του σώματος. ακόμη και αν είστε κουρασμένοι. Επίσης, οι γυναίκες θα είναι καλύτερα να αποφεύγουν τα ψηλά τακούνια.

Η καλύτερη επιλογή είναι να φοράμε παπούτσια που να είναι ανατομικά με μαλακό δέρμα με τακούνι 3 με 4 εκατοστά ή ακόμη καλύτερα να φοράμε αθλητικά παπούτσια.

Τα ανατομικά παπούτσια, επειδή έχουν μαλακή σόλα για να απορροφούν τους κραδασμούς και επειδή είναι ελαφρύ, θα έχει αποτελεσματικότητα στην πρόληψη των πιο πάνω προβλημάτων.

Στα Talbot Shoes διαθέτουμε ποιοτικά ανατομικά παπούτσια, με ανατομικούς πάτους και σόλες, που μπορούν να φορεθούν σε εργασιακό χώρο και σε οποιαδήποτε περίσταση που χρειάζεται πολύωρη ορθοστασία, για να προλάβουμε τα προβλήματα της ορθοστασίας, ή ακόμη και τον περιορισμό της.