Πώς να μειώσετε τον πόνο στα πόδια σας εύκολα και χωρίς κόστος!

 Ένα πολύ συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες εξαιτίας των πολλών καθημερινών απαιτήσεων είναι τα προβλήματα στα γόνατα, την μέση αλλά και πόνους στα πέλματα των ποδιών κ.α. Ο πόνος στα πόδια σχετίζεται με το είδος των παπουτσιών που φορούσε μια γυναίκα στη ζωή της ακόμη και πολλά χρόνια προτού αρχίσει το πρόβλημα του πόνου στα πόδια.

Οι πιθανές αιτίες είναι η παραμορφώσεις των ποδιών στις γυναίκες, οι υποβόσκουσες ασθένειες όπως μεταταρσαλγία, η άγκαθα φτέρνας , η πελματιαία απονευρωσίτιδα , το είδος των παπουτσιών που οι γυναίκες προτιμούν και άλλα χαρακτηριστικά του τρόπου ζωής των γυναικών . Ως αποτέλεσμα αυτών είναι ο έντονος πόνος και δυσφορία στο σώμα και κυριώς στα πόδια.

Όταν περπατούμε, κάθε φορά που το πόδι πατά το έδαφος, η φτέρνα του δέχεται ένα σημαντικό χτύπημα. Τα καλά παπούτσια απαλύνουν το εν λόγω χτύπημα με τη σόλα και το χαμηλό τακούνι και έτσι προστατεύουν το πόδι από συνεχείς μικρούς αλλά σημαντικούς τραυματισμούς.

Οι  γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές στην επιλογή των παπουτσιών που θα φορούν. Διαλέγοντας παπούτσια που στηρίζουν και προστατεύουν το πόδι αντί να το καταπονούν με αφύσικες θέσεις και περιορισμούς, θα προστατεύουν τα πόδια τους από συνεχείς καταπονήσεις και θα κινδυνεύουν πολύ λιγότερο  να υποφέρουν από χρόνιους πόνους στους αστράγαλους και στις φτέρνες τους.

Τα OrthoFlex Anatomic Shoes, συστήνονται από ποδίατρους και φυσιοθεραπευτές, γιατί περιέχουν ίσως την καλύτερη τεχνολογία για την ανατομία του σώματος κατασκευασμένα για κουρασμένα και ταλαιπωρημένα πόδια. Είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα, το οποίο είναι αντί - αλλεργικό και αποφεύγει μικρόβια, όπως μύκητες. Έχουν την μεγαλύτερη εμβέλεια στα νούμερα (35-42), όπου αυτό φροντίζει να μπορούν να νιώσουν την άνεση, ακόμα και τα πιο μικρά ως μεγάλα πόδια. Κατασκευάζετε με αντί - Ολισθητική σόλα για να μην γλιστράνε.

Επειδή κατασκευάζονται στην Ελλάδα, έχουμε την ευκαιρία να κάνετε το παπούτσι που επιθυμείτε, σε όποια σόλα και σε όποιο χρώμα θέλετε! Αυτό μας δίνει και την μοναδικότητα!

Τα OrthoFlex είναι στην Προσιτή τιμή των €50 και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία Παγκύπρια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο OrthoFlex Anatomic Shoes στο Facebook ή να πάρετε τηλέφωνο. Μπορείτε να δείτε επίσης ένα μέρος της συλλογής, στο: www.talbotshoes.eu